tiistai 19. lokakuuta 2010

Halloweeni saa ihmeitä aikaan.



 ~Halloweenin taikaa~

Tässä postauksessani puhun WoWin halloween juhlasta ja myöskin luvassa pieni tarina. Kaikkihan me odotamme innoissamme halloweeniä, emmekö ? WoWissa halloween juhlaa kutsutaan nimellä ''Hallow's end'', juhla alkaa lokakuun 18. päivä ja päättyy 21. päivä. Juhlan aikana voi tehdä paljon erillaisia saavutuksia ja tehtäviä, ''Päävihuna'' eli Bossina eventissä toimii Headless horseman. Myöskin erillaiset asut kuten - Piraatti,haamu,luuranko,henki,lepakko, kurpitsapäät ym. kuuluvat juhlaan.

Kuvassa headless horseman ja hänen tarinansa. Tämän bossin tapettuaan voi saada erillaisia halloween tavaroita kuten - luuta, kurpitsahattu, kurpitsalemmikki ym.

 
Kuuntaikoja dalaranissa lentelemässä luudankanssa.






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Halloweenin Valkea Aaveratsastaja 



Halloween - aika jolloin elävät sekä kuolleet juhlivat yhdessä, juhlivat vielä kun eivät tulevasta tiedä. Joukossamme on paljon erillaisia kuolleitten henkiä, mutta ainoastaan halloweeninä meillä on mahdollisuus nähdä valkea aaveratsastaja ja muita harvinaisia kuolleita. Ghoulit, henget, elävät luurangot, mistä tuo kaikki tulee ? Azerothi täynnä taikauskoa ja lukemattomia olentoja, joita emme silmin nää. Pystyisikö edes Lich King näkemään puoliakaan ? Azerothi täynnä kysymyksiä. Kuolleet tulkitaan yleensä pahoina ja pelottavina, mutta loppuenlopuksi vain harvat niistä ovat oikeasti vaarallisia.


Mitä ovat aaveratsastajat ? Tietoa emme kaikkeen voi löytää, nuo mystiset ratsastajat jotka vain katoavat kuin niitä ei ikinä olisi ollutkaan, mutta todellisuudessa ne ovat kokoajan täällä ratsastaen loputtomiin. 
Valkea aaveratsastaja ratsasti eastern kindomsin läpi ensimmäisenä halloweenin päivänä. Löysitkö sinä kyseistä ratsastajaa ? Jos löysit se tuottakoon onnea. Mistä tulee nimi valkoinen aaveratsastaja ? Aave ratsastajan vitivalkeasta yksisarvisesta, vitivalkea yksisarvinen on kerrottu tuovan hyvää onnea.


Valkean aaveratsastajan on nähty lähtevän trifal gladesista, brillin hautuusmaalta. Brillin hautausmaan keskellä on iso kivinen rakennus, ovien auetessa ei nää sisällä mitään, mutta sen on kerrottu olevan yhteys kuolleiden mailmaan.
Auringon noustessa on valkean aaveratsastajan palattava takaisin trifal gladesin porteille.
Jättäen ratsunsa viimeiset hirnahdukset portille,
ja kun aamu sarastaa portit aukeavat näyttäen tien ratsastajalleen, joka jättää viimeiset jäähyväiset elävälle mailmalle tältävuodelta.
(Tarina ei liity WoWiin muuten kuin kuvista ja paikkojen nimistä. Tarina omasta päästä otettu.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bonuskuvat

 Sylvanas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti