tiistai 19. lokakuuta 2010

Halloweeni saa ihmeitä aikaan.



 ~Halloweenin taikaa~

Tässä postauksessani puhun WoWin halloween juhlasta ja myöskin luvassa pieni tarina. Kaikkihan me odotamme innoissamme halloweeniä, emmekö ? WoWissa halloween juhlaa kutsutaan nimellä ''Hallow's end'', juhla alkaa lokakuun 18. päivä ja päättyy 21. päivä. Juhlan aikana voi tehdä paljon erillaisia saavutuksia ja tehtäviä, ''Päävihuna'' eli Bossina eventissä toimii Headless horseman. Myöskin erillaiset asut kuten - Piraatti,haamu,luuranko,henki,lepakko, kurpitsapäät ym. kuuluvat juhlaan.

Kuvassa headless horseman ja hänen tarinansa. Tämän bossin tapettuaan voi saada erillaisia halloween tavaroita kuten - luuta, kurpitsahattu, kurpitsalemmikki ym.

 
Kuuntaikoja dalaranissa lentelemässä luudankanssa.






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Halloweenin Valkea Aaveratsastaja 



Halloween - aika jolloin elävät sekä kuolleet juhlivat yhdessä, juhlivat vielä kun eivät tulevasta tiedä. Joukossamme on paljon erillaisia kuolleitten henkiä, mutta ainoastaan halloweeninä meillä on mahdollisuus nähdä valkea aaveratsastaja ja muita harvinaisia kuolleita. Ghoulit, henget, elävät luurangot, mistä tuo kaikki tulee ? Azerothi täynnä taikauskoa ja lukemattomia olentoja, joita emme silmin nää. Pystyisikö edes Lich King näkemään puoliakaan ? Azerothi täynnä kysymyksiä. Kuolleet tulkitaan yleensä pahoina ja pelottavina, mutta loppuenlopuksi vain harvat niistä ovat oikeasti vaarallisia.


Mitä ovat aaveratsastajat ? Tietoa emme kaikkeen voi löytää, nuo mystiset ratsastajat jotka vain katoavat kuin niitä ei ikinä olisi ollutkaan, mutta todellisuudessa ne ovat kokoajan täällä ratsastaen loputtomiin. 
Valkea aaveratsastaja ratsasti eastern kindomsin läpi ensimmäisenä halloweenin päivänä. Löysitkö sinä kyseistä ratsastajaa ? Jos löysit se tuottakoon onnea. Mistä tulee nimi valkoinen aaveratsastaja ? Aave ratsastajan vitivalkeasta yksisarvisesta, vitivalkea yksisarvinen on kerrottu tuovan hyvää onnea.


Valkean aaveratsastajan on nähty lähtevän trifal gladesista, brillin hautuusmaalta. Brillin hautausmaan keskellä on iso kivinen rakennus, ovien auetessa ei nää sisällä mitään, mutta sen on kerrottu olevan yhteys kuolleiden mailmaan.
Auringon noustessa on valkean aaveratsastajan palattava takaisin trifal gladesin porteille.
Jättäen ratsunsa viimeiset hirnahdukset portille,
ja kun aamu sarastaa portit aukeavat näyttäen tien ratsastajalleen, joka jättää viimeiset jäähyväiset elävälle mailmalle tältävuodelta.
(Tarina ei liity WoWiin muuten kuin kuvista ja paikkojen nimistä. Tarina omasta päästä otettu.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bonuskuvat

 Sylvanas

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Naxxramasin seikkailut

Pieni huomautus näin väliin
Olisi niinpaljon kaikkea mitä haluaisi kirjottaa, mutta valitettavasti syyslomani loppuu ja aikani ei välttämättä riitä. Yritän silti parhaani mukaan aina kirjoittaa, kun vaan voin.

Kurkistusta Naxxramasiin
Kiltalaisteni kanssa lähdimme kokeilemaan naxxramasiin undying arvonimen tekoa, koska icc ei onnistunut tältäpäivältä. Valitettavasti kyseinen titteli ei meille tullut. Olimme Military Quarterin ensimmäisessä bossissa, instructor razuvioussissa, kun groupissamme ollut death knight kuoli. Tapaus oli hieman harmittava, kun olimme jo kaataneet koko raidin 2 bossia lukuunottamatta. No ehkä seuraavalla viikolla parempi onni.

Kuvia Naxxramasista ( Eivät ole järjestyksessä) -



Anub'rekhar
















Patchwerk














Loathed

Olen jotenkin ihastunut tämän bossin sporeihin, hauskoja pyöriviä piikkipalloja. (sporet noita oransseja)








Sapphiron


















Four horsemen











Noth the plaguebringer











Ja lopuksi Kel'Thuzad




















Lisäksi Bonuskuvat



























En tiedä onko tämä patchin syytä tai milloin shadejen ruumiit ovat jääneet tällä tavalla, mutta eikö tuo ole aika hauska tapa kuolla ? Itselleni tuli ensimmäisenä mieleet ''Eikö Nuo näyttäisi hienoilta kysymysmerkkeinä jos niiden käsiä vääntäisi vähän kaarevammaksi?'' 


























Lisää koomisia shadeja.































Näin vielä lopuksi, tulin varastaneeni Kel'Thuzadin istuimen. Olenhan mahtava doomkin ?

Vaiko Angelkin ?
(Kuva otettu Shattared halls:sejen HC juoksusta, kun menin aamulla repurunneja kavereideni kanssa.)

Pätevät wowittajat tajuavat heti siipien todellisen muodon, mutta ei annata sen pilata tunnelmaa. Antakaamme Kaaosta tuovien boomkinejenkin olla joskus enkelimäisen viattomia. 
(Voi, ehkä tuolla muusta tekstistä erossa olevalla ''viattomalla'' oli merkityskin vaikka se ei tarkoituksella tullutkaan. Miksi meidät tuomittiin kaaoksen tuojiksi, oi miksi ?)




Sylvanas

Saavutuksien iloa

 Glory of Hero

Tänään kerron teille päiväni ilotapahtumasta, nimittäin kauan odottamani saavutuksen saamisesta. Olen jo pitkään yrittänyt saada Glory of Hero nimistä saavutusta jossa pitää kerätä yhteensä 38 saavutusta, eri instoista omansa.
Tänään kun lähdin tekemään kyseistä saavutusta oli minulla jälellä vielä 2, Abuze the ooze ja split personality. Itse näissä saavutuksissa ei ollut muuta hankalaa kuin ryhmän kokoon saaminen, mutta ihanat kiltalaiseni auttoivat minua kyseisissä saavutukssa.







Sen jälkeen, kun olin nämä kaksi jälkellä olevaa saavutusta tehnyt tuli minulle postiin kirje itse lohikäärme kuningatar Alexstrasza the life binderil:tä.






























Kirjeen mukana tuli myös Red proto-drake ratsu.











Pelissä mountti -






























Sylvanas

lauantai 16. lokakuuta 2010

Saaneen esitellä osa 3

Kolmannessa osassa jo, kirjoittelempa minä paljon. Innostusta ei voi estää =D
Tälläkertaa esittelen teille resto shamaanin, joka on ollut minulla pitkään mutta sen levutus on jäänyt vähäiseksi.






Saaneen siis esitellä Kuunenkeli
        
Serveri: Aerie Peak EU (Alliance)
Rotu : Draenei
Luokka : Shaman restoration
Taso : 74
Työt : Kukkienkeruu ja aineiden sekotteleminen




Nimen taustaa : Tämän hahmon nimessä pätee sama kuin Kuuntaikojankin, että se on miltä se kuulostaa. ''Kuu'' Tulee mainiltani ja ''enkeli'' viittaa parantajaan.


Hahmo ei vielä ole päässyt 80 tasolle laiskuuteni johdosta, mutta kyllä sen pitäisi ennen uutta lisäosaa päästä. Hahmon taustalla komeilee Fire elemental toteeminsa kanssa. Sillä on kiva virne, eikö ? Pienessä profiilikuvassa on myös alliancejen pvp merkki joka jäi päälle pienestä seikkailustani ironforgen päällä, josta tulen kertomaan kohta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Eilen myöhään illalla kun olin kirjoittamassa postauksiani blogiin pari ystävääni olivat koittaneet saaha minuun yhteyttä ja kun palasin olivat he suunnitelleet tekemiseni sille illalle. Nimittäin sain retkeksi lähteä ironforgen korkeimman kukkulan päälle heittelemään ystäviäni thunderstormilla alas ?!
Eli kyseinen spelli heittää 20yardia viholliset taakseppäin.




Ei siinä vielä mitään, koska olen resto shamaani minulla ei edes ollut moista spelliä. Ihanat ystäväni kustantivat 100g (gold = wowin valuutta) edestä minulle dual-specin, josta tuli elemental.
Iloisina me kaikki kiipesimme ironforgen päälle. Yksi kavereistani oli hordellaan ja kaksi muuta alliancella.




















Tarkennus olinpaikastamme.




Siellä lentävät. Duel flag jäi vähän eteen, mutta pieni harmi se vain on. Oli pakko duelata alliance kaverini, että sain heitettyä hänetkin. Levitate ja slow fall nimiset spellit leijattivat heitä ilmassa pitkälle.


Bonuskuva 

 Sylvanas

Lich Kingin tervehtiminen Icc 10 HC

Boomkin liikkeellä !
Tänään jotenkin kummasti eksyin Kiltalaisteni icc 10hc menevään group 1, joka on paljon pätevämpi kuin group 2. Saaneen kiittää eilistä talvivaatteitten shoppailu päivääni etten ollut saved. Group 1 oli jo kaatanut 10/12 eli Sindragosa ja LK olivat vielä jälellä, sindragosa kaatui helposti mutta Lich Kingi ei vielä, mutta huomenna uusia yrityksiä kehiin.

Lich king ihka elävänä ja huuhkaja vierellään.




Kuuntaikoja, siis druidin Moonkin (boomkin,doomkin ym.) muodossa.








Myöskin tulin napanneeksi frostwing hallssien saavutuksen, kun olin jo dreamwalker lohikäärmeen tappanut aijemmin.






Olihan se pakko lisätä kun kiltasta puhutaan.
Karpon Parhaat on siis suomalainen raidkilta.





Group 1 porukkaa + Minä ja pari muuta kiltalaista














Tuo hyppivä Moonkin ensitten ole minä, oikeasti ! Jos zuumaatte hieman bongaatte minut vasemmalta.














Tykkään erillaisista koriste fonteista ja niitä olisi ihana käyttää joittenkin lausahduksien kirjottamisessa schreenshoteissa, mutta juuri nyt minulle ei tullut mitään muuta kuin tuo mieleen. 

Bonuskuvat !

Aiheen ideana oli se, että istuin nuotion päällä krillattavana.

(Musta karhu olen siis minä)

Nämä kuvat missä Kuuntaikoja katsoo Boomkini muodossa suoraan kameraan ovat aika ovelia.









Eilen puhuin teille laskuvarjo bugista, okei se että sen pystyi tekemään dalaranissa oli vanha juttu jo, mutta miten pirussa sain tämän laskuvarjon Icecrownissa ja vielä lentomuodossani ?! En oikein itsekään tiedä. Tein Knights of ebon blade:jen dailyä missä piti polttaa proto-drake mountilla taloja kunnes dismounttasin rakennuksen päällä ja lensin dc, kun loggasin sisään minulla oli laskuvarjo lintumuodon kera.






Sylvanas