maanantai 15. marraskuuta 2010

The Scepter of the Shifting Sands quest chain part 2



Elikkä tällä kertaa aiheenani on tehtävä sarjan vihreä sirpale, jonka saa hyvin helposta tehtävä sarjasta. Tehtävä sarja alkaa Temple of Atal'Hakkarista kun menee nukkuvan Eraniuksen eteen, jolloin ilmestyy monista tarinoista tuttu arkkidruidi Malfurion Stormrage, joka antaa jatko tehtävän. Druidina oli varsin helppo hiipiä kaikkien vihollisten vierestä pääbossille, häiritsemättä temppelin rauhaa.



Vieressä tehtävä ja alla malfurionin kommentteja.
















































Malfurion onkin hyvin tunnettu hahmo world of warcraftin loressa, joten oli hienoa nähdä kyseinen hahmo pelissä, kun malfurio ei paljoakaan ole esiintynyt muussa kuin loressa ja tarinoissa.

Tehtävän mukaan lähdin Teldrassilliin etsimään Malfurion kätyreitä ja kappas, mikä muukaan se on kuin pieni metsänhenki.










































Seuraava tehtäväni oli siis mennä etsimään Remulosta moongladesta. Lisää mailman kiertämistä, mutta olihan moongladeen meno jo nähtävissä kun kerta druideista puhumme.























Remuloks antaa seuraavaksi tehtäväkseni etsiä neljä portaalia elite lohikäärmeiltä, 2 kalimdorista ja 2 eastern kindomsseilta.

 
Ensimmäisen portaalin löysin ashenvalesta.











Toisen Feralasista.












Kolmas darkshirestä.














Darkshiren vihun kanssa minulla oli hieman ongelmia, josta saan syyttää nibelung staffiani. Jos kyseistä vihua tappoi enemmän kuin 1 tyyppi laittoi se heti mindcontrollia ja ongelmahan syntyi siitä, että nibelung summoonaa valkyyreja. Noin se ei kuulosta ollenkaan vaikealta, mutta entä jos valkyyrit kuolevat ja minä olen mindcontrollissa niin kuka silloin kyseistä vihua tappaa, nimenomaan ei kukaan ja se resettaa. Loppuenlopuksi vedin kyseisen vihun ilman staffiani, vaikkakin se oli hieman hidasta.

Neljännen portaalin sain hinterlandseilta.













Portaalit palautettuani Remulosille alkoi kiva roleplay tarina moongladessa.

















Kyseisessa tehtävässä kannattaa olla pari apuria mukana tai joku joka hiilaa sinua, koska haamuja näytti tulevan isoina kasoina suoraan päälle. Yhden wipen kerkesinkin jo kokeas.



Tehtävässä oli taas näitä hauskoja haamuja, joista minä niin pidän =)



















 Yritimme kavereideni kanssa etsiä Tyrandea, jolle Eranikus puhui tämän roleplay jutun lopussa, mutta emme vain löytäneet tyrandea mistään loppuenlopuksi, joku bugi ?


Myöskin kiitokset heille jotka minua tässä tehtävässä auttoivat.






















Ja vola nyt ensimmäinen sirpale on saatu, vielä jälellä punainen ja sininen sirpale. Punaisen sirpaleen ketju alkaa Blackwing lairista, jonne en ole vielä matkalla ja sininen azharassa olevalta azuregosalta. Siniseen sirpaleen ketjua aloitin jo, mutta goblinit heittäytyivät taas ongelmaksi, koska olen hated kaikille goblini kaupungeille.

Sylvanas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti