maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulun iloa parhaillaan





















Koska nyt se joulu on taas tullut, kirjoitan joulusta,eli wowin joulusta. Tämä vuosi ei ollut kovin erillainen viime vuodesta, joka oli hieman tylsää, mutta tein siitä itse erillaisen omalta osaltani. Nimittäin en tykkää wowin perus joulutonttu asusta koska se on A) liijan avonainen naispuolisilla hahmoilla B) liijan yleinen ja C) liijan perus, joten tein oman asuni, vaikkei se kovin hyvin onnistunutkaan, kun wowissa on liijan vähän yhteen sopivia asusteita. Saaneen esitellä poro asuni.




 Poro asuun siis kuuluu :
[Cenarion helm] 60lv druid setin päähine Molten coresta.
[Barbaric linen vest] Liivi jonka tailori voi tehdä.
[Brown linen shirt] Lisää tailorin tekemää kamaa.
[Runic leather bracers] Auction housesta.
[Bloodsail sash] Saa tekemällä bloodsailin questin. 
[Warden's woolies] Auction housesta
[Bard's boots of nature's wrath] Auction housesta.

Moongladen aura peittää hyvin asun punaisuutta, oikeasti nuo kengät ovat punertavan ruskeet, samoin vyö punainen ja taustalla pieni joulukuusi kuvaistaen joulu henkeä.

Kerkesin myöskin väsätä parista schreenshotista wow-teemaisia joulukortteja.




Kuvia otin odotellessani 25. päivää, jolloin wowin joulupukki jättää joulukuusen alle kaikkien poimittavaksi lahjoja. Tänä vuonna sieltä tuli söötti zeppelin lelu, vaikka tuo liila/vihreä väri yhdistelmä ei välttämättä paras vaihtoehto blizzardilta ollutkaan.

Vielä nykypäivänäkin monen joulun nähtyään on nuo aseet tuolla joulukuusessa ovat jotekin huvittavia. Koristeletko sinäkin joulukuusesi miekoilla ja pihviveitsillä ?

Myöhemmin joulu iltana sain mahtavan idean, nimittäin mitä jos lähettäisin pienet joululahjat wowi ystävilleni pienen kirjeen kera.

Kirje näytti tuolta pienen lahjan kera. Olin alunperin kalastanut the barrenseilta 100 deviate fishiä joista laitoin 5 yhteen kirjeeseen ja pienen jouluisen poro yllätyksen, jotka minun olisi pitänyt kääriä joululahja paketteihin, mutta kun sitä kokeilin tulee punaisella tekstillä näytölle ''You can't wrap stackable items.'' ja sen takia piti kirjoittaa joku selitys tälle.
''Poro kuukuono'' viittaa hahmooni poro asussa.




Sarkasmin poro party !

Aijempi kiltani, Karpon parhaat tekivät uuden killan nimeltä Sarkasmi.








Sekä lopuksi vielä random schreenshotit eli    bonuskuvat

Säälitkö tuota tiikeriä ?





















Haltia se on blood elffikin
Joulun henki ?


Tonttukone, näin tontut tulevat !
Pimeä poro party
Whaaat ?



















Pahoittelen, että postaus jäi jotenkin vähä tekstiseksi, mutta kovan päänsäryn kanssa ei oikein pysty miettimään mitä kirjottaisi tai luomaan mitään inspiroivaa tarinaa, mutta hyvää joulua teillekkin !

Sylvanas